درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان گروه پژوهشی جویای علم و آدرس jouiayeelm.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته : 12
بازدید ماه : 21
بازدید کل : 29878
تعداد مطالب : 28
تعداد نظرات : 32
تعداد آنلاین : 1

گروه پژوهشی جویای علم
ما یکی از گروه های تحقیق وپژوهش مدرسه ی راهنمایی علوی اسلامی هستیم
یک شنبه 29 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 1:33 ::  نويسنده : سوگل ملاقنبر       

بچه های علوی

معلمای عزیز

فراموشتون نخواهیم کرد

(سفر مشهد بهمن1391)

 



یک شنبه 29 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 1:18 ::  نويسنده : سوگل ملاقنبر       

این شما و این نمایشگاه دست آورد های بچه های علوی!!!!!!

افتتاح نمایشگاه توسط سرکار خانم حسین زاده

 

(برای دیدن عکس ها =ادامه مطلب)



ادامه مطلب ...


سه شنبه 10 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 20:27 ::  نويسنده : سوگل ملاقنبر       

دبیر عزیزم . یاد تو همیشه در ذهنم .عشق تو در قلبم و عطر مهربانت همیشه در وجودم
جاری است ، روزت مبارک . . .

http://img.tebyan.net/Big/1391/12/53208111219162121253325112918016425211033.jpg

روز معلم را به تمامی معلمان عزیزمان تبریک می گوییم!



دو شنبه 9 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 21:47 ::  نويسنده : سوگل ملاقنبر       

تصور کنيد يک پيل خورشيدي داريد که کارايي آن از پنل‌هاي خورشيدي فعلي، بيشتر و مواد به کار رفته در آن هزار بار کمتر است. اين چيزي است که محققان سوئيسي در EPFL از يافته‌هاي اخير خود انتظار دارند.

به گزارش سرويس فناوري ايسنا، اين محققان از نانوسيم‌ها براي ساخت پيل استفاده کردند؛ اين پيل‌ها مقدار بيشتري نور را جذب کرده و با کارايي بالاتري انرژي الکتريکي توليد مي‌کنند و هزينه توليد در اين سيستم بسيار کم است.

اين فناوري مي‌تواند در آينده براي توليد انرژي جهت استفاده در ميکروتراشه مورد استفاده قرار گيرد و همچنين زيربناي نسل جديد پنل‌هاي خورشيدي باشد. نانوسيم‌ها برخلاف ابعادشان پتانسيل‌هاي بالايي در توليد انرژي دارند.

محققان در اين مقاله نشان دادند که نانوسيم‌ها قادرند 12 برابر بيشتر انرژي توليد کنند. زماني که از نانوسيم‌ها و خواص الکترونيکي آنها به‌ خوبي استفاده شود، مي‌توان آنها را در پيل‌هاي خورشيدي به‌کار گرفت؛ اين نانوساختارها قادرند پرتو خورشيد را به جريان الکتريکي تبديل کنند.

«مورال» و همکارانش، با استفاده از نانوسيم‌هاي آرسنيد گاليم موفق به توليد پيل خورشيدي شدند. آرسنيد گاليم بهتر از سيليکون مي‌تواند انرژي خورشيد را به الکتريسيته تبديل کند.

نتايج کار آنها ثابت کرد که اين نانوساختارها در پيل خورشيدي 12 درصد بيشتر نور را جذب مي‌کند، افزايش جذب نور به معني افزايش کارايي و بهره تبديل انرژي است. اين نانوسيم‌ها به‌ صورت عمودي روي سطح قرار مي‌گيرند؛ در واقع اين نانوسيم‌ها به‌ صورت بادگيرهايي در برابر تابش نور عمل مي‌کنند. نمونه‌اي که اين تيم تحقيقاتي ساخته، قادر است 10 درصد بيشتر از حد نهايي که به صورت تئوري محاسبه شده، انرژي توليد کند.

بهينه سازي ابعاد نانوسيم‌ها موجب مي‌شود کيفيت آرسنيد گاليم بهبود يابد، از سوي ديگر استفاده از اتصالات بهتر موجب مي‌شود استخراج الکترون راحتتر انجام شده و کارايي پيل بهبود يابد. آرايه‌هاي نانوسيم‌ها در پيل‌هاي خورشيدي چشم‌انداز تازه‌اي در حوزه توليد انرژي ايجاد کرده است.

نتايج اين پژوهش نشان مي‌دهد که نانوسيم‌ها مي‌توانند کارايي پيل‌ها را تا 33 درصد افزايش دهند، در حالي که پيل‌هاي خورشيدي صاف در حال حاضر کارايي 20 درصدي دارند.

همچنين آرايه‌هاي نانوسيمي موجب مي‌شود تا 10 هزار برابر ماده اوليه کمتر براي توليد پيل خورشيدي استفاده شود، اين موضوع موجب کاهش هزينه‌هاي توليد مي‌شود.

نتايج اين پژوهش در قالب مقاله‌اي تحت عنوان «Single-nanowire solar cells beyond the Shockley–Queisser limit» در نشريه «Nature Photonics» به چاپ رسيده است.




دو شنبه 2 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 20:2 ::  نويسنده : سوگل ملاقنبر       

شامپو از دو قسمت عمده تشکيل شده است:
1- مواد فعال سطحي: جزء اصلي يک شامپو مواد فعال کننده سطحي آن است.
موادفعال کننده سطح به طورکلي به چهار دسته آنيوني، کاتيوني، آمفوتري و غير يوني تقسيم بندي مي شوند. در شامپو معمولا ترکيبي از موادفعال آنيوني (مانند سديم لارت سولفات)، مواد آمفوتري (مانند بتائين ها) و مواد غيريوني (مانند کوکونات فتي اسيد دي اتانول آميد) به عنوان مواد فعال کننده سطحي يا جزء اصلي استفاده مي شود.
2- افزودني ها: بفيه اجزاء به عنوان افزودني به شامپو اضافه مي شوند...

افزودني هاي شامپو خود به دو دسته تقسيم بندي مي شوند.

الف- افزودني هاي عمومي
موادي مانند نگهدارنده ها براي جلوگيري از آلودگي ميکروبي، نمک براي افزايش قوام شامپو و اسانس براي خوشبو نمودن شامپو و ا.د.ت.‌آ (EDTA) براي کاهش سختي آب و سيتريک اسيد جهت تنظيم پ هاش جزء افزودني هاي شامپو به حساب مي آيند. اگر به ترکيبات تشکيل دهنده شامپوهادقت کنيم خواهيم ديد اجزائي مثل اسيدسيتريک، نمک، ا.د.ت.ا، نگهدارنده، اسانس، رنگ و آب در همه شامپوها مشترک هستند بنابراين در انتخاب شامپو دقت به اين موارد اهميتي ندارد.

ب- افزودني هاي اختصاصي
در فرمولاسيون شامپوهاي نوين مواد ويژه اي براي خلق اثربخشي خاص به شامپو اضافه مي گردند تا شامپو علاوه بر شويندگي بتواند ويژگي هاي زيبايي مورد انتظار را نيز برآورده نمايد. در انتخاب شامپوي مناسب دقت به مواد فعال کننده سطح و همچنين افزودني هاي اختصاصي بسيار مهم است.
در برخي از شامپوهاي جديد اجزاء ويژه اي به نام ضخيم کننده‏(Thickner) اضافه شده است. اين شامپوها در واقع سطح تارهاي مو را با لايه اي از پروتئين مي پوشانند بنابراين باعث مي شوند هربار که شما اين شامپو را استفاده مي کنيد موي شما پر پشت تر به نظر برسد.
پروتئين‏ کراتين و آمينو اسيدها به ساقه مو مي پيوندند و شکافهاي ايجاد شده در اثر استفاده از مواد نامرغوب را پر مي کند. اين امر باعث افزايش مقاومت مو و محافظت از آن مي گردد. پروتئين تخم مرغ با مو پيوند ايجاد نمي کند بنابراين استفاده از آن در شامپو فقط يک مانور تبليغاتي (Gimmick) است.
مواد مرطوب کننده‏، موي شما را هيدراته مي کند درست همان اثري که بر روي پوست هم دارد.
پنتنول و ويتامين ب5 برخلاف بقيه ويتامين ها به داخل محور مو نفوذ مي کنند و براي افزايش استحکام و سلامت مو مفيد مي باشد. (دقت کنيد که از ويتامين براي افزودن خواص نرم کنندگي استفاده شده نه تغذيه و تقويت مو)
هرچند پروتوئين موجود در شامپو ها به داخل محور مو نفوذ نمي کنند اما با پوشانيدن سطح مو باعث پرپشت به نظر آمدن و افزايش خاصيت نرم کنندگي مي شوند.
پروتوئين ابريشم به افزايش درخشندگي مو کمک مي کند



دو شنبه 2 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 19:59 ::  نويسنده : سوگل ملاقنبر       

مهندسان موفق شده‌اند با گرافيت و نقره رنگ‌هايي بسازند که توانايي توليد و ذخيره‌ي انرژي دارند. قرار است به زودي تکه‌هاي پيش‌ساخته‌اي براي نماي ساختمان که اين رنگ‌ها در آنها به کار رفته است، به بازار بيايند.

به گزارش راديو دولتي آلمان، مديرعامل شرکت اسپسيفيک که رنگ‌هاي رسانا را توليد مي‌کند مي‌گويد: «هدف نخست به راه انداختن صنعتي است که ميلياردها دلار ارزش دارد و پتانسيل ايجاد ۱۰ هزار شغل جديد را دارد. فکر مي کنم تا سال ۲۰۲۰ بتوانيم يک سوم از حجم انرژي تجديدپذير مورد نياز بريتانيا را تامين کنيم.»

اين شرکت قصد دارد تا پايان سال ۲۰۱۳ برنامه‌هاي خود را عملي کند. در ماه‌هاي پاياني سال جاري بايد منتظر فروش اولين قطعات نماي ساختمان با قابليت توليد و ذخيره ي انرژي بود.